woensdag 10 februari 2010

de voorbereiding

Op dit moment zit ik midden in de voorbereiding van mijn nieuwe expositie in Het Weefhuis te Zaandijk. Op mijn atelier is de stroom uitgevallen, dus het is er vreselijk koud en tamelijk donker. Nu werk ik dan maar weer lekker thuis, Het hele huis ligt vol balken, sierlatjes, lijmklemmen en zaagsel. Dat krijg je ervan als je zelf je lijsten om je schilderijen maakt. Maar het begint gelukkig op te schieten. En vanmiddag kan ik de uitnodigingskaart voor de expositie ophalen bij de drukkerij. Eigenlijk had die al klaar moeten zijn, maar toen de 500 exemplaren vorige week vrijdag om 18.00 bij mij werden afgeleverd, ik de koerier betaald had en de doos ging uitpakken, bleek de achterkant van de kaart niet gedrukt te zijn. Hè ja, dat schiet lekker op. Maandagochtend dus meteen gebeld en gelukkig doen ze het over. Nu ga ik zo maar etiketten printen en enveloppen kopen, en dan hoop ik morgen de hele zending op de bus te kunnen doen.
Gisteren was er een klein interview met mij op Zaanradio, morgen is er een vraaggesprek van een heel uur lang in het programma Babbels, ook van omroep Zaanradio. En dan volgende week woensdag ben ik van 10 tot 11 een uur te gast bij Jacqueline de Nijs in haar programma Kunstgrepen, rechtstreeks te volgen op www.radio9oostzaan.nl. Dan ga ik volgende week donderdag mijn schilderijen klaar maken voor transport en vrijdag de tentoonstelling inrichten. Zal ik er ook wat oude schilderijen tussenhangen, bij wijze van overzicht, omdat ik dit jaar 25 jaar kunstenaar ben? Ik twijfel nog en zal ter plekke beslissen wat te doen. En dan maar hopen dat er veel mensen naar mijn nieuwe tentoonstelling komen kijken. En dat ik na de tentoonstelling eindelijk weer eens aan schilderen toekom, want daar ben ik wel aan toe!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk zeg! succes met de voorbereidingen! Kees

Elke zei

Cool. Een weblog.
Ik kom ook in elk geval.
Misschien wel leuk wat ouder werk erbij omdat je toch al 25 jaar bezig bent.

Margriet zei

Beste Paul,

Mij lijkt het ook heel leuk om er nog wat "ouder" werk tussen te hangen. Heb je niet iets wat nog nooit is tentoongesteld?
Paul (mijn man) en ik, hopen nu toch echt eens te komen kijken. Dank voor de uitnodiging, die ziet er al héél mooi uit en het programma is heel feestelijk.

Wat vervelend dat net de stroom in je atelier is uitgevallen,nu je het zo druk hebt.

Veel succes en tot snel.

Leuke extra trouwens zo, op de site!

Groeten,

Margriet Vellema

Anoniem zei

Heel veel succes met je tentoonstelling en je weblog.
Ik kan me niet voorstellen dat je al zooo lang bezig bent met schilderen. Liefs van je oudste bewonderaarster.

Ellen zei

Hee lieve broer,

Nog een blogger in de familie, supercool! Hoe was het dit weekend? Ben heel benieuwd.

Grote kus, kleine zus.