woensdag 21 maart 2018

WAW–magazine 2 2018

Het nieuwe WAW–magazine is verschenen. Donderdag 22 maart is de presentatie tijdens de opening van de dubbeltentoonstelling van Paul Dikker en  Willem Harbers in de Sociale Verzekeringsbank Amstelveen en de Kunstuitleen Amstelveen. 

Eerst opent Heleen van Ketwich Verschuur, directeur van het Museum Jan van der Togt, de tentoonstelling in de SVB. Daarna zal Ellen Witsen Elias, curator van galerie De Meerse, om 18.00 uur de eerste exemplaren uitreiken in de kunstuitleen Amstelveen.

Dit nieuwe, tweetalige WAW–magazine, Paul Dikker–Perifeer Sententialist (64 pagina's, ISBN 978-90-9030872-2) is gemaakt door Harper T. Jensen en uitgegeven door WAW–uitgeverij. Het magazine is een kunstenaarsboek. Het biedt een ironische blik op de kunstwereld. Daarnaast bevat het ruim 30 afbeeldingen van recente schilderijen van Paul Dikker, een foto van de bekende Noorse kunstfotografe Torill Nøst, twee hoofdartikelen van buitenlandse deskundigen op het gebied van kunst en cultuur en nog veel meer. Het magazine is grafisch vormgegeven door Suzanne Mol. Het magazine is te koop bij de betere boekhandel in Amsterdam en omstreken en voor € 15 (inclusief verzendkosten) te bestellen via info@pauldikker.nl

Geen opmerkingen: